Musikakidz Peuter- NL

MusikaKidz_logo_Final_ColorV5

IMG_6228

Musikakidz Peuter is een muziek- en bewegings programma, speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen. Het is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met de magische wereld van de muziek.

Door zingen, dansen en het samen maken van muziek, ontwikkelt het kind zich niet alleen muzikaal maar ook in andere opzichten: sociaal, fysiek, emotioneel, communicatief en cognitief. In de les ervaren de kinderen muziek met hun hele lichaam, wat hun creativiteit en expressiviteit bevordert.

Tijdens de les wordt met allerlei instrumenten in verschillende stijlen muziek gemaakt, zoals klassiek en jazz. Ook zijn er ritmische spelletjes, rijmpjes en muzikale verhalen. Termen zoals ‘glissando’, ‘forte’ en ‘staccato’ worden geïntroduceerd en ervaren. We zingen zowel internationale als bekende Nederlandse kinderliedjes.

Een ouder of begeleider doet mee in de les. Op deze manier wordt de band met het kind sterker, en groeit de liefde voor de muziek. Muziekmaken wordt zo een deel van het familieleven!

De lessen worden gegeven aan de hand van een thema dichtbij de wereld van kinderen zoals in bad gaan, het weer of de kinderboerderij. Er worden 9 lessen gegeven per cursus, inclusief een Music Party. Doe mee!

Contact Raquel op:

musikakidz@gmail.com